Γίνε μέλος της ομάδας μας

    Advertisement Section
    Header AD Image

    Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της οδού Αρεοπόλεως στο Πέραμα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

    Διαβάζεται σε:1 Λεπτά, 33 Δεύτερα

    Ένα ακόμα σημαντικό έργο που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής και του οποίου είμαι Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, έφτασε σχεδόν στο τέλος του! Όταν παραλάβαμε το 2019, το έργο δεν είχε ακόμα ξεκινήσει. Παρά τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τις τεχνικές προκλήσεις, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Περάματος, τις τεχνικές υπηρεσίες και τον ανάδοχο του έργου, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το έργο!

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

    Το αντικείμενο της εργολαβίας συνίσταται στην κατασκευή της οδού Αρεοπόλεως η οποία αποτελείται και από το τμήμα της οδού Καρδίτσης (από Γ. Παπανδρέου) συνολικού μήκους περίπου 400 μέτρων

    ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

    Το έργο βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσής του καθώς έχουν ολοκληρωθεί πλήρως και έχουν δοθεί σε κυκλοφορία, τα οδικά τμήματα της νέας οδού:

    • Το τμήμα της οδού Καρδίτσης από χ.θ. 0+000,ΟΟ έως χ.θ. 0+150,27
    • Το τμήμα του παράδρομου της οδού Καρδίτσης προς τον ιερό ναό της Αγ. Παρασκευής, συνολικού μήκους 44, 1 1 μ.
    • Το τμήμα της οδού Αρεοπόλεως από χ.θ. 0+156,76 έως χ.θ. 0+336,92 και Ο ισόπεδος κόμβος της Αρεοπόλεως με την κάθετη οδό Λέσβου.

    Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί πλήρως και έχει δοθεί σε κυκλοφορία το παραπάνω οδικό τμήμα νέας οδού, που αποτελεί ποσοστό 95% του συνολικού εφαρμοστέου μήκους του έργου, στο οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι κατεδαφίσεις όλων των κτισμάτων, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των τεχνικών, κυρίως τοίχους αντιστήριξης, μέγιστου ύψους 5,80μ., έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση του νέου υπόγειου δικτύου αγωγών ακαθάρτων και των συνδέσεων με κάθε ιδιοκτησία, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την κατασκευή και τοποθέτηση του νέου υπόγειου δικτύου αγωγών ύδρευσης και των συνδέσεων με κάθε ιδιοκτησία, έχουν τοποθετηθεί κρασπεδόρειθρα σε ποσοστό καθώς και η διαμόρφωση των πεζοδρομίων τους, έχει διαστρωθεί σε όλο το ανωτέρω τμήμα η υπόβαση και η βάση του 3Α οδοστρωσίας και έχει ολοκληρωθεί η διάστρωση των ασφαλτικών στα ολοκληρωμένα οδικά τμήματα.

    Happy
    Happy
    0 %
    Sad
    Sad
    0 %
    Excited
    Excited
    0 %
    Sleepy
    Sleepy
    0 %
    Angry
    Angry
    0 %
    Surprise
    Surprise
    0 %
    Previous post Διοργάνωση εκδήλωσης αφιερωμένης στην ΜΗΤΕΡΑ από την Περιφέρεια Αττικής και την Ευγενία Μπαρμπαγιάννη
    Next post Γιατί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η μοναδική σοβαρή επιλογή για την διακυβέρνηση της χώρας