Γίνε μέλος της ομάδας μας

    Advertisement Section
    Header AD Image

    Βράβευση της εθελόντριας Ελένης Αρακά στην Σαλαμίνα

    Διαβάζεται σε:1 Λεπτά, 11 Δεύτερα
    Το Σάββατο στις 18-3-23 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά στη Σαλαμίνα η Περιφέρεια Αττικής με την τ. Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσω Θεοδωρακόπουλου-Μπόγρη, διοργάνωσαν εκδήλωση για τη βράβευση Σαλαμινίων Γυναικών. Κριτήριο της επιλογής ήταν η προσφορά τους στην κοινωνία , τις τέχνες και τα γράμματα. Προσωπικά είχα την τιμή , ως Εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής , να βραβεύσω την σπουδαία εθελόντρια Ελένη Αρακά, ενεργό μέλος στα μητρώα εθελοντών του Δήμου Σαλαμίνας .
    Επί 17 συναπτά έτη διατελεί πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Μύλοι -Λιβάδι. Είναι εθελόντρια δωρεάς αίματος και οργάνων από το 1987. Λαμβάνει μέρος αθόρυβα σε Μαραθώνιους αγάπης , σε γεύματα για απόρους και προσφέρει εθελοντικά σε ορφανά και άπορα παιδιά . Από το 2016 φροντίζει με πολλή αγάπη και τρυφερότητα τη Νικολέτα της… μία ανήμπορη κυρία μοναχική μέλος του συλλόγου της με άνοια. Διατελεί Γενική Γραμματέας της χορωδίας Απόλλων και αντιπρόεδρος στην ομάδα βόλεϊ Πανορμίτης . Επίσης Αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ Σαλαμινομάχων και Εφορος Δημοσίων Σχέσεων στο Ναυτικό ‘Ομιλο Βουρκαρίου ΝΟΒΣ. Γενικά είναι παρούσα και προσφέρει υπηρεσίες όπου είναι κυρίως παιδιά . Εχει τιμηθεί από το Δήμο για το εθελοντικό της έργο με βραβεία και πιστοποιήσεις κοινωνικής προσφοράς επί 10 συναπτά έτη .
    Από το 2014 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει τη Γραμματειακή υποστήριξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Σαλαμίνας, όπου ψυχή τε και σώματι είναι δοσμένη ολοκληρωτικά , για ώρες ατελείωτες , στα λατρεμένα της παιδιά. Βράχος , σύμβουλος και αρωγός στην όλη της προσπάθεια είναι δίπλα της ο αγαπημένος της σύζυγος Βαγγέλης.
    Happy
    Happy
    0 %
    Sad
    Sad
    0 %
    Excited
    Excited
    0 %
    Sleepy
    Sleepy
    0 %
    Angry
    Angry
    0 %
    Surprise
    Surprise
    0 %
    Previous post Παραδόθηκε το εμβληματικό έργο της ανάπλασης του αρχαιολογικού χώρου στο Καστράκι Δραπετσώνας
    Next post Παρουσία μου στην επιμνημόσυνη δέηση για την 17η Μαρτίου